WHY?

Jeg beklager at det er lenge siden jeg har blogget. Jeg har tengt lenge på å gjøre dette innlegget fullt ut, jeg har bare ikke turt eller fått rævva i gir.
Det er så sinnsykt mange som slenger kommentarer og virkelig driter i hva de som får de slengt mot seg har det eller kan få det av kommentaren. I sommer fikk jeg en stooor bøtte med dritt slengt mot meg. Og de som gjore det vil ikke engang gi meg forklaring på hvorfor de har jort det. Ingen fortjner å få dritt. Selvfølgelig skal man si ifra til en person at de har gjort noe galt og alt det der, men du må si det på en ordentlig måte og de som tar det imot må tåle å høre det og takle det på en ordentlig måte. 

Uansett, så har jeg selv opplevd en skittings opplevelse med dette og med tiden nå bare faller kiloene av meg. Det er for mange jeg kjenner som bare tenker på trenge seg frem i verden og driter i alt og alle rundt seg så lenge de kommer frem. Det er mange av oss som blir ¨offere¨ for disse folkene. Det er faktik ikke noe galt i å tenke på seg selv og ikke ha enerien til å ta vare på vennene sine, det er faktisk ett klokt og modent valg, men hvis noen da sier ifra til deg at de føler seg dårlig behandlet så sier man sannheten eller gir langt faen i å lyve. 

Jeg er lei av falske venner, folk som lyver, skuffer og bare ikke gidder å bry seg.

På meg sev ser jeg nå kragebeina veldig tydelig, har jeg aldri gjort før. Jeg har ingen muskler igjenn i armene. benia mine er tynnere. Magen er litt tynnere, men nokså lik som den var. Puppene mine begynner å miste ganske mye størrelse. Jeg orker nesten igngentig og sovner nesten ver dag når jeg kommer hjem fra skolen.

 
Tror det er mange som meg som bare ønsker at folk kunne holdt kjeft om så jævla mye.
ta forekspel dette : Å si ¨du er ett rævva menneske¨ til noen sier vell litt om hva slags menneske du er. Synes det er noe vi alle skal tenke på :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits