Bik Bok høst

Høsten nærmer seg kjempe fort så jeg begynner å tenke på hva jeg vil ha i høst. Her er noe av det jeg vil ha fra bik bok. Men for høsten er vinrød, grønn, orange og skinn det jeg skal se etter. Blir alltid noen pastellfarger som rosa, mintgrønn og lyseblå når jeg er på shopping, men men... skal se hva det blir. 

senere i høst skal jeg og Matias til familien min i Stocholm! da blir det masse shopping!! glder meg, men det blir MYE sparing! sinnsykt mye sparing* tror jeg skal få meg noen små jobber litt rundt og lage meg ett spareglass eller noe som jeg kan legge penger i. For jeg har planer om å shoppe BIG TIME ! Stochoholm er ikke veldig mye billigere enn Oslo, men det kan fort bli 200 kr jeg sprer + at H&M foreksempel er alltid på flere etasjer og stil-seksjoner! drit fett! og de har TopSop og footlocker noe jeg og spessielt Matias er glad for :) Der har de også ALL converse, så skal kjøpe meg nye. 

Itillegg skal Mamma og Pappa til New York og de har lovet å shoppe litt dyrere ting til meg som parfyme, merkeklær og slikt. vurderer å kjøpe meg en Iphoe. Vet det er teit, men vil egentlig mest ha Iphone pga alle dekslene du får til den og jeg synes den er så elegant og fin å holde i. problemet er at jeg har en relatift ny mobil jeg ikke bare vil kaste bort liksom, men kansje min lille lillebror kan få den av meg.
 

Én kommentar

nellyupdate

14.08.2012 kl.23:39

Mye fint på bikbok nå! :)

Skriv en ny kommentar

hits