Min måte å nyte renget

For meg er ingenting som en dag i senga med TVen på masse såpe serier og regn duskende på vinduet. en dag som dette en gang i blandt er for meg som en uke på spa. jeg føler meg som ny. akkuratt nå ser jeg på programmet ''super fat vs super skinny'' egentlig ikke så ille og man lærer faktisk en god del oxo. synes det er litt ekkelt akkuratt nå at hun som er den ''super skinny'' er større enn meg selv og flere av mine veninner. jeg tror at jenter i norge er for tynne. men jeg er glad verken meg selv eller noen jeg kjenner er som dagens ''super fat''  som er på 177 kg. 

En ting jeg legger veldig merke til på dette programmet er jo selfølgelig maten, men hvorfor driver folk å spiser varm mat som burgere, pølser og kinamat til frokost?!? og itilleg like mye eller mer enn hva vanlige folk spiser til middag! selfølgelig har jeg slev spist Mr. lee nudler til frokost en gang i blandt.. men ikke hver dag! merker jeg blir litt oppgitt over sånt, men folk er forskjellige.

Uansett er dette noe jeg elsker. Senga, Tven, blogger på PCen og spise litt når jeg føler for det eller ta noen bilder som jeg gjore i dag når jeg følte for det. Annbefaler alle andre som er stressede mennesker som meg dette.  

 

Bildene er tatt med Canon eos 600 D på terassen. 

 

 

//Privat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits