Home in Sweeden!

Heeiiii!

Har tatt en langhelg til sverige! Det er kjempe deilig å väre her hos familien min! er hos min kjäre Morfar og hans kjäre kone som er som en mormor for meg siden min ekte Mormor döde da jeg var liten. det er kjempe deilig å ta en avslappende tur hit! ikke at det er så mye å gjöre her på landet om vinteren da, de har ikke snö engang -.- men er kjempe stressa og overtrent for tiden så trengte en pause! det er digg i ca to dager, men det er vert det. Men selfölgelig må jeg pugge til naturfagspröven vi har på Onsdag om DNA og lage en presentasjon til Mandag om FÄGGA og en musikk presentasjon til Fredag om Barokken og Mozart :P WIIIHHUU! Er så stressa for tia ass! Jeg mister MASSE hår jeg jeg har begynt å få floker i hele håret! har ikke hatt det siden andre klasse! hadde nemmelig sånn kjempe fint laangt hår ned til rumpa! sånne tunge kröller ... awww, savn! men de var jo så vonde å börste! så jeg nekta å börste håret mitt! det gikk ikke så bra til slutt. Det endte med at Mamma tvang meg til frisören for å klippe det av, men nå har det jo vokst ut igjenn så nå börster jeg håret mitt. Det nye problemet er at jeg er addicted av retting av håret ! helt sjukt, men hår man englehår som en puddel så er det vel litt forståelig? så nå er det helt tört og brent! :S uff, I never learn!


Men akk nå gikk jeg på Morfar sin Pc for å väre litt på nettet, det er nemlig sånn mine besteforeldre bor langt uttpå landet så der har de ikke sånn internett i lufta... hva heter det igjenn? sånn derre....faen...ååhhh... kommer nok på det, men man må ha sånn ledning eller no så det er bare denne PCen som har Internett! Men på denne PC'en finner jeg jo gamle bilder! så göööy! 

Her er min utrolig kjekke og söte kjärste fra vi var her i sommer! er han ikke söt med langt hår? <3 her var vi på en resturant för vi stakk på den lille lokale kinoen i Nyköping tror jeg det var :S liten og söt var den! og fullstappa med noen menn i tretti års alderen som Matias mente så ut som sånne som hadde innebygd do i sofastolen sin, mens de gama WOW mens de fortsatt bodde hos moren sin :P hahaha! det var morsomt det! gode minner!

Savner MAtias ass! har ikke sett han på TO dager! ikke at det er sååå ille, men det var ikke sånn kjepe god steming sist! därlig samvittighet! han er serriöst en engel! miiin engel! Elsker deg ! <3

Tror jeg skal begynne å gjöre litt lekser nå, selvom kl er 23.21 -.- jaja, sånn er livet, er ikke nok timer i dögnet!

Puss o kram alle! sov godt! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits