knust

Noen ganger er ikke folk som man tror, ofte daner man et bilde av en person i hodet om hvordan den er. Det er ofte riktig, men ofte klarer man å overdrive på det positive eller negative. Noen personer endrer mening og følelser på tre sekkunder andre mener altid det samme. Noen tror man bare kan skifte emne for å få bedre stemmning, men det er jo bare mere sårende. 

Noe av det verste jeg vet er når folk lyver meg opp i trynet med noe unødvendig. Selfølgelig slipper alle ut noen ord de kansje ikke bure si eller har overdrevet eller unnerdrevet. Men å si en større løyn som sårer folk er utenfor min forstålese. Å snakke med en person som går igjennom en hard tid, uansett man synes den er overdreven, og bare ignorere det er også utenfor min forståelse. Jeg betyr visst mindre for noen enn jeg gjør for dem. Når folk gjør ting for å ødelegge livet ditt er ikke alt altid så lett. det er ikke lett å smile eller noe. man vil bare legge seg under dyna å bli der leeenge.

Nå må jeg påjupiter jordet med lillebroren min siden jeg passer han i dag og han vil dit. hakke veldig lyst egentlig, men har jeg noe valg ?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits