Piercing

Hei, lenge sia jeg hedde et innlegg, visste ikke helt hva jeg skulle blogge om.

Ihvertfall har jeg bestemt meg for å få meg en piercing. Jeg vil ha en på venstresia over leppa men Mamma er veldig imot det, for hun mener jeg kan treffe en nerve og bli lam i halve ansiktet. jeg vil også ha øvers i øret, men jeg kan visst treffe en nerve der å gitt. så snakket vi en stund og alle de forskjellige stedene i ansiktet ble jeg nektet. Men så spurte jeg om å ta den i navelen, noe jeg har ønsket meg siden 1. eller 2. klasse, ble hun litt mer positiv, for det var ikke så farlig og hvor farlig er det med et lite arr på magen i forhold til ansiket hvis du angerer senere i livet?

Det jeg sliter med nå er at jeg ikke er 100% sikker på om mamma godtar piercingen i navelen eller om hun mener det er feil alikevell. jeg vet heller ikke hvor jeg kan ta den eller hvor mye det koster. Det venner har sagt er mellom 300 og 600. det er ikke altfor mye heller.

2 kommentarer

Iselin - mommy, fashion.

07.jun.2011 kl.14:01

Det er liten sjanse for at det skjer noe oppe i øret, jeg har det og har hatt det siden jeg gikk i 6 klasse. Jeg hadde to der oppe, men fikk betennelse så jeg tok den ut. Det er faktisk farligere i navlen, for viss en treffer feil der, så kan man få noen av de verste skadene.

Ida Linnea

07.jun.2011 kl.14:49

oja, takk :D

Skriv en ny kommentar

hits